Nieuws januari 2020

Nieuws  — zo. 5 jan. 2020

Meubilair ofwel woning inrichtingen gaan vanaf dit jaar ons product assortiment verrijken.

We starten met de inrichting van slaapkamers, maar er zal na verloop van tijd nog veel meer aan bod komen.
Wat we anders gaan doen dan normaal, is de inhoud van een set.
Tot op heden brachten we doorgaans één product per verpakking uit. Neem als voorbeeld een woning of ander gebouw, dan zit er doorgaans één woning in de set.

Bij kleine producten voegen we vaak 2 of 3 exemplaren in één set. Bijvoorbeeld bij Abri’s of telefooncellen. Soms, zoals bij standaard bankjes of picknicktafels worden er zelfs 9 of 12 exemplaren in een set gevoegd. Een prima oplossing voor de kleinere producten die tot dusver ons assortiment verrijken. Maar toch voelt die methode, voor ons, bij de inrichting van een woning minder praktisch. 12 bankjes in het park plaatsen is best plausibel en 2 of 3 telefooncellen in elkaars nabijheid plaatsen is ook niet gek. Maar bedden komen doorgaans in enkelvoud voor in een kamer. En dat geldt natuurlijk ook voor de linnenkast of een eetkamertafel.

Ook voor de kleurkeuzemogelijkheden is het niet perse handig om bijvoorbeeld meerdere bedden in een setje te voegen. Dat zou namelijk beteken dat alle beddengoed per definitie de zelfde kleur heeft terwijl in werkelijkheid vaak ieder bed een eigen dekbedkleur heeft. Daarom gaan we na veel wikken en wegen de inhoud van de meubilair sets anders aanpakken. Niet 2, 3 of meer items per set, maar een set gericht op een inrichting per type ruimte. Bijvoorbeeld een “slaapkamer meubilair set” of een “eetkamer meubilair set”. In zo’n set zit dan precies wat je verwacht nodig te hebben aan meubels om de bewuste kamer mee in te richten.

Dat betekent ook dat de kleurkeuze per kamer gemaakt kan worden. Dus ook dat ieder bed een eigen kleur dekbed kan hebben en dat de kleur van de “houten meubels” per kamer kan verschillen. De eerste sets meubilair zijn al beschikbaar, maar verwacht mag worden dat hieromtrent nog meer uitkomt, dit jaar en komende jaren.

Tegelijkertijd blijven we natuurlijk ook werken aan al dat gene waar we al bekend mee zijn. Zo is in januari 2020 Steenweg 10 uitgekomen in de schalen 1:160 en 1:87.
Ook in 1:220 is er nieuws te melden. Zo hebben we het 8a ketelhuis en de rechthoekige urinoirs inmiddels ook in schaal Z beschikbaar.

We blijven graag verrassen met een immer groeiend assortiment.

Meer informatie over de producten is uiteraard te vinden op de productpagina's:
- Steenweg 10 (Thema: steenweg)
- Thema interieurs

Nieuw in 1:220
- 8a Ketelhuis (Thema: Gasfabriek)
- Beton urinoir (rechthoekig) (Thema: Details openbare ruimte)
Zoeken op schaal kan eenvoudig met de filteropties op de hoofdpagina van de Markenburg webwinkel. Scroll naar beneden en vul links onder de gewenste schaal in. Druk dan op "filter toepassen".

Meubilair tweepersoons slaapkamer
Meubilair tweepersoons slaapkamer (1:160 en 1:87)

Meubilair tweepersoons slaapkamer
"Stijlstudio" (met meubilair van de tweepersoons slaapkamer)

Steenweg 10
Steenweg 10 (1:160 en 1:87)