Categorie├źn

Filter

Schaal

Infrastructuur

Straten, pleinen en bruggen. Van parkeervakken tot landhoofden, en van perrons tot drempels. Het is allemaal in deze categorie te vinden.

Thema's

Bestratingsverbanden

Bouwplaten van diverse bestratingsverbanden waarmee straten, pleinen, paden en bruggen naar eigen wens bestraat kunnen worden.
Perrondelen Type - A

Perrondelen Type -A hebben een breedte van 19mm. in 1:160. (35mm. in 1:87) De delen zijn op veel manieren te combineren, zodat er tal van verschillende perrons mee gemaakt kunnen worden.
Perrondelen Type A

Perrondelen Type A hebben een breedte van 30mm. in 1:160. (55mm. in 1:87). De delen zijn op veel manieren te combineren, zodat er tal van verschillende perrons mee gemaakt kunnen worden.
Perrondelen Type B

Perrondelen Type B hebben een breedte van 56mm. in 1:160. (103mm. in 1:87). De delen zijn op veel manieren te combineren, zodat er tal van verschillende perrons mee gemaakt kunnen worden.
Perrondelen Type C

Perrondelen Type C hebben een breedte van 83mm. in 1:160. (152mm. in 1:87). De delen zijn op veel manieren te combineren, zodat er tal van verschillende perrons mee gemaakt kunnen worden.