Schutting met kijkgaten

Personaliseren


Hoogtepunten

  • Afmetingen zijn weergegeven onderaan deze pagina
  • Wanden zijn niet licht doorlatend
  • Model is vervaardigd uit duurzaam hergebruikt karton met hoge dichtheid
  • Realistische kleurstellingen
  • Materiaal is door en door gekleurd met hoge weerstand tegen kleurvervaging
  • Vanaf fabriek licht "vervuild"
  • Onderdelen passing tot op 0.1mm nauwkeurig

Bestellen

Meer informatie

Achtergrondinformatie:
Een bouwplaats heeft een hek nodig om nieuwsgierigen en ook dieven van de bouwplaats te weren. In stedelijke gebieden komen daar nog uitdagingen bij. De bouwplaats is vaak krap bemeten waardoor het bouwwerk vaak maar enkele meters van de straat verwijderd is. Toch mag niets dat valt op mensen of auto's terecht komen. Ook heeft men in de stad vaker te maken met nieuwsgierige mensen die graag een glimp opvangen van wat er op de bouwplaats gebeurd.
Niet zelden wordt een schutting als deze beklad met graffiti of wordt de schutting door de aannemer al "versierd" met impressies van wat er gebouwd gaat worden.

Bouwkundige details:
De schutting met kijkgaten is, zoals de naam al aangeeft, voorzien van gaten op diverse hoogten waardoor geïnteresseerden kunnen zien wat er op de bouwplaats gebeurd. Omdat dit type bouwplaats afscheiding vaak dicht op het te maken bouwwerk staat beschikt het over een schuin bovendeel dat eventuele vallende objecten afvangt en voorbijgangers onbekommerd laat passeren.

Om kosten te besparen worden dit type schuttingen gebouwd van simpele multiplex of zogeheten OSB platen, waarbij vaak vuren houten balken als constructie dienen.

Specificaties

Afmetingen op schaal 1:160 (N)
c.a. 10B x 125L x 17H mm.
Afmetingen op schaal 1:87 (H0)
c.a. 18B x 230L x 31H mm.
Aantal (bouwpakketten) per verpakking
3
Artikelnummer
02DBP05