OVER MARKENBURG

Markenburg ontwerpt, ontwikkelt en produceert onderdelen voor maquettes en modelbanen. Realisme en detail zijn de kernwaarden die wij meenemen in ieder ontwerp. De ideeën voor onze producten worden veelal aangeleverd vanuit ons team, maar ook staan wij open voor ideeën en vragen van buitenaf. Zo is het altijd mogelijk om een initiërend gesprek aan te vragen. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om uw woning uit te brengen in een gewenste schaal, en met de Markenburg kwaliteit.

Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact, of wilt u de producten van Markenburg een keer in het echt aanschouwen? Dan kunt u ons vinden op diverse beurzen en bijeenkomsten door het jaar heen. Ook bieden wij u graag de mogelijkheid om ons op afspraak te bezoeken in de winkel van WSUM modelbouw in Waalwijk, of in onze ontvangstruimte in Boxtel.

De Markenburg website, met webwinkel, is ons kloppend hart. Hier kunt u rustig door ons assortiment heen bladeren, maar kunt u ook juist snel ter zake komen. In onze webwinkel vindt u de met zorg gemaakte producten, deels gemaakt met de nieuwste technieken en deels gemaakt met de hand, maar helemaal gemaakt voor u. Want onze producten liggen niet al tijden op de plank, maar worden speciaal voor u gemaakt. Ook dat is de kwaliteit van Markenburg.


TEAM MARKENBURG

Het team van Markenburg bestaat uit toegewijde professionals die vanuit verschillende disciplines het team ondersteunen. Met deze benadering zorgen wij niet alleen voor de best mogelijke kwaliteit van onze producten, maar zetten wij ook in op passende communicatievormen met u. Want wij hebben oog voor de details, zowel in onze producten als in de service.
Wij helpen u graag en wensen u alvast veel plezier met de Markenburg producten.


MARKENBURG INFORMATIE

Goede en overzichtelijke informatie is van groot belang. Het team van Markenburg zet zich dagelijks in voor de best mogelijke informatie en de uiting daarvan. Zo informeren wij u graag via onze website en via de e-mail info@markenburg.nl, voor snelheid en gemak. Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes? Abonneer u dan op de Markenburg nieuwsbrief of bezoek de Markenburg Facebookpagina. Ook informeren wij u graag op beurzen en meetings zodat wij eenvoudig vragen kunnen beantwoorden en nadere uitleg kunnen geven.
Als extra service informeren wij u graag zo veel mogelijk in het Nederlands, Duits en Engels.


KWALITEIT EN MILIEU

Hoewel de begrippen kwaliteit en milieu klinken als het maken van een keuze, zet het team van Markenburg in op beide.
Enkele voorbeelden; Markenburg streeft er naar om alles binnen de landsgrenzen te vervaardigen, in te kopen en te ontwikkelen. Zo worden al onze producten in Nederland ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd, maar ook de verpakkingen worden in Nederland ontwikkeld en gemaakt.
En alsof dat nog niet ver genoeg gaat, worden zelfs onze productie faciliteiten, zoals bijvoorbeeld onze lasersnijders, in Nederland ontwikkeld en gefabriceerd. Zo kunnen wij waken over de kwaliteit, maar beperken wij tegelijkertijd transportafstanden waardoor het milieu minder belast wordt.

Kwaliteit en het milieu laten wij ook samenkomen in onze producten, promotiemiddelen en zelfs de gebruiksvoorwerpen binnen onze faciliteiten. Zodoende kunnen wij melden dat wij altijd op zoek zijn naar materialen die gerecycled kunnen worden of reeds gerecycled zijn.

In onze ontvangstruimte, kantoor en atelier komen deze waarden eveneens naar voren. Wij zijn er trots op dat we de bouw ervan in eigen hand gehouden hebben, en zodoende konden kiezen voor duurzame materialen en ook een geweldig vegetatiedak boordevol kruiden, grassen en vaste planten. Daarnaast wekken we onze eigen electrische energie op, door middel van onze zonnepanelen en zijn we niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen.

Een laatste voorbeeldje; onze modelstudies worden in Nederland gemaakt met biologisch afbreekbare materialen, zodat het afval en de vervuiling tot een absoluut minimum beperkt blijft en wij voorafgaand aan de uiteindelijke productie al een goed inzicht hebben over de kwaliteit van ons nieuwe product.

Markenburg gaat voor de kwaliteit en het milieu! U ook?


MARKENBURG IDENTITEIT

Bedrijfsnaam Markenburg
Rechtspersoon ing. M. van ’t Hoff
Telefoon 06 3904 2620
KvK Eindhoven, 54921279
Btw-id NL001731745B37
IBAN nummer NL22INGB0664650317
Adres Onderstaand adres is alleen te bezoeken op afspraak.
Wanneer u er voor kiest een bestelling op te komen halen in Boxtel, is onderstaand adres ook van toepassing. Ook dan op afspraak.
Verder nemen we graag de tijd voor u op bijvoorbeeld de beurzen, die te vinden zijn op de voorpagina van deze website. Ook per E-mail en telefoon beantwoorden we uw vragen met genoegen.

Armehoefstraat 1
5281 LH Lennisheuvel
Gemeente Boxtel
Nederland