Markenburg Zomeractie 2020

Nieuws  — vr. 1 mei 2020

Markenburg Zomeractie 2020!

Ieder jaar is anders, maar de zomer van 2020 zal voor de meeste van ons waarschijnlijk net even anders verlopen dan vooraf gedacht. Toch is er ook nog heel veel dat wel mogelijk is. Even de benen strekken, of het land verkennen met google maps/streetview, kan ook best interessante ideeën opleveren.
Je kunt tevens meedoen met de Markenburg zomeractie van 2020!

Doe mee en maak kans op een Markenburg waardecheque van €50,-!
Meedoen gaat als volgt:

Stap 1.
Ga er op uit, of ga er desnoods digitaal op uit met Google streetview, en vind een Markenburg gebouw/object in schaal 1:1. (Voorbeeld: Een Electrahuisje met puntdak “ergens in het wild”. Of het gebouw dat model staat voor onze Stoomwascherij in het thema Wolfshoek.)

Stap 2.
Maak er een sfeervolle foto van en stuur deze, eventueel samen met wat achtergrondinformatie, naar info@markenburg.nl. Onder vermelding van "Markenburg zomeractie 2020"
Wij nemen regelmatig een greep uit de inzendingen die we dan op onze facebookpagina en/of in dit artikel op de Markenburg website plaatsen. (Achtergrondinformatie kan zijn: uitleg over waar je het gebouw/object gevonden hebt, op welk Markenburg product het lijkt of wat je er het mooist aan vindt. Het toezenden van meer dan één foto is ook toegestaan.)

Stap 3.
Stuur de foto(s) voor 31 augustus 2020 naar info@markenburg.nl. (We nemen je inzending door en beoordelen met een jury van drie onafhankelijke personen wie de mooiste en meest originele sfeerfoto heeft gemaakt. Voor 7 september 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt!)

Notitie, gemaakt op 2 september 2020: De Markenburg Zomeractie is afgerond. De jury heeft uit alle inzendingen een winnaar bekend gemaakt, te weten: de Heer van Dijk. U ontvangt van ons de cadeaucheque ter waarde van €50,- en een persoonlijk bericht van dit heugelijke feit.
Verder willen we alle deelnemers nogmaals hartelijk danken voor alle inzendingen.


Hieronder tonen we een willekeurige greep uit de inzendingen.
De ondertitel van de inzendingen verklaart of het om een zelf gemaakte foto gaat (ZGF) of een google street view screenshot (GSS) en op welk gebouw of object de inzender het vindt lijken. De locaties van de 1:1 objecten worden natuurlijk nog even niet gedeeld. Dat zou te makkelijk zijn voor andere deelnemers aan de Markenburg zomeractie.

Voorbeeld foto voor de Markenburg zomeractie 2020
Voorbeeld foto: Heistraat 1 in 1:1 en 1:160
Uitsnede 567 567 IMG_4093
Inzending (GSS) Electrahuisje met puntdak 1:1
Uitsnede 567 567 IMG_4093
Inzending (GSS) Heistraat 75 1:1
Uitsnede 567 567 IMG_03358
Inzending (GSS) Pelikaanstraat 38-47 1:1