Nieuws december 2020

Nieuws  — vr. 4 dec. 2020

Meer interieurs.
Naast de slaapkamerinterieurs hebben we vanaf nu ook interieurs voor woonkamers, eetkamers en studeer- / werkkamers. Met deze in totaal 5 nieuwe sets neemt de diversiteit in het aanbod weer flink toe! En uiteraard zijn er op de 5 nieuwe sets ook nog kleurvariaties te kiezen.
Een alledaagse scene in de woonkamer van dat huis vooraan op de lay-out is nu zo gemaakt. Fraaie tijdloze bijzettafeltjes geflankeerd door driezitsbank en fauteuils en niet te vergeten die schouw. Het is immers bijna sinterklaas. Of een riant wandmeubel met daarvoor een eetkamertafel met 6 stoelen en een gezellige kerstscene, zoals die anno 2020 in ieder geval in model nog wel is toegestaan. En anders is er zeker nog een mooie studeerkamer te maken met wandmeubel, inclusief vitrinedeurtjes, waarbij de modelbaan bewoners lekker achteroverleunend in de designersstoel een boek kunnen lezen. Kortom; steeds meer ingrediënten die met een scheutje creativiteit van de bouwer tot geweldige recepten kunnen leiden.

Liften.
De Markenburg modulaire perrons hadden al segmenten met liften die naar ondergrondse ruimtes en tunnels kunnen leiden. Maar nu de Passerelle ook een feit is zijn liften tussen de perrons en de passerelle een belangrijke schakel die we tot voor kort nog niet hadden.
Dat is opgelost. Met een lift die vanaf het perron de passerelle bereikt en een lift die vanaf straatniveau de passerelle kan bereiken is ook voor de minder mobiele modelbaanbewoner een oplossing binnen handbereik. De liften zijn op exact de zelfde plaatsen aan de passerelle te koppelen als de trappen en roltrappen. Dus bij een locatie met twee (rol)trappen, kan vanaf heden ook een (rol)trap en een lift naast elkaar geplaatst worden. Met deze liften en ook de koppelsegmenten die we in november hebben geïntroduceerd, kent het thema nu 24 elementen waarmee een enorme verscheidenheid aan voetbruggen te maken is.

Ander nieuws.
Naast het werk aan het ontwikkelen van nieuwe producten voor januari 2021 zijn we momenteel ook druk in de weer met het maken van nieuwe informatieve artikelen voor de “Markenburg bibliotheek”. Hoewel dit bericht een plaats vindt in de nieuws rubriek, zullen ook de rubrieken “bouwen met Markenburg” en “showcases” worden uitgebreid. Dat betekent meer informatie van modelbouwers voor modelbouwers. Met als doel elkaar te inspireren, motiveren en te helpen zodat niet ieder voor zich het wiel hoeft uit te vinden. Dus kijk gerust onderaan op de Markenburg frontpage en klik daar op het grijze zinnetje Bekijk alle artikelen … om alle artikelen te kunnen raadplegen.

Vind hier het thema: Interieurs

Vind hier het thema: Passerelle

Meer informatie over de producten is uiteraard te vinden op de productpagina's:
- Thema: Passerelle> Lift
- Thema: Passerelle> Lift lang
- Thema: Interieurs> Meubilair modale eetkamer
- Thema: Interieurs> Meubilair ruime eetkamer
- Thema: Interieurs> Meubilair modale woonkamer
- Thema: Interieurs> Meubilair ruime woonkamer
- Thema: Interieurs> Meubilair studeer- / werkkamer

Zoeken op een specifieke schaal kan eenvoudig met de filteropties op de hoofdpagina van de Markenburg webwinkel. Scroll naar beneden en vul links onder de gewenste schaal in. Druk dan op "filter toepassen".

Passerelle met lift
Passerelle met lift (1:160) Beschikbaar in 1:160 en 1:87

Woonkamer meubilair
Studeer- / Werkkamer meubilair (1:87) Beschikbaar in 1:160 en 1:87

Vooral creatief
Heerlijk! ... Al die ruimte voor creative oplossingen