De nieuwe website is er!

Nieuws  — zo. 24 mrt. 2019

Van harte welkom op de nieuwe website van Markenburg.

Na 7 jaar dankbaar gebruik te hebben gemaakt van de website die iedereen inmiddels wel kende, is het nu tijd voor een nieuwe Markenburg website. Het overgaan naar de nieuwe site bied ons meteen de gelegenheid om bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid en het uiterlijk van de site te verbeteren. Tijden veranderen immers, en daarmee ook de inzichten hoe het geheel er uit mag zien en mag functioneren.

Uiteraard kunt u ook op deze nieuwe site gebruik blijven maken van de al bekende services. Zo is ons hele assortiment ook op de nieuwe website weer te vinden, incl. de handige personalisatieopties en andere inmiddels bekende mogelijkheden. De nieuwe website bied ons ook nog verbeteringsmogelijkheden voor de toekomst. Zo zullen we in de komende tijd de producten filter verder uitbreiden en meer achtergrondinformatie in de vorm van artikelen en berichten kunnen gaan aanbieden.

Het overgaan op een nieuwe website is altijd spannend. Ondanks het grondig en herhaaldelijk testen voordat we “live” zijn gegaan, kan het toch voorkomen dat er een oneffenheidje tussendoor glipt. Mocht u een oneffenheidje vinden of ervaren. Mail dan gerust naar info@markenburg.nl. Ons team staat al voor u klaar. En natuurlijk verbeteren we graag, waar mogelijk.

We hopen van harte dat ook u de nieuwe Markenburg website als een ware verbetering zal ervaren.

Oude uitstraling versus nieuwe uitstraling