Aanbevolen partners

Naast online bestellen, ophalen op een beurs of afhalen op afpsraak in onze winkel, kunt u onze producten ook vinden bij onderstaande dealers.


MARKENBURG STELT GRAAG AAN U VOOR:

Bij Markenburg hebben wij inmiddels een behoorlijk assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten, die we zelf ontwikkelen en produceren. Daarbij breiden we ons assortiment ook nog maandelijks uit. Toch stellen we graag enkele vooraanstaande, innovatieve en/of bijzondere ondernemingen uit het modelbouwveld aan u voor.


AUMO.BE

Een Belgische onderneming met een assortiment aan scenery in de schaal 1:87 (H0) dat hoofdzakelijk Belgisch georiënteerd. De producten zijn eenvoudig te herkennen aan de uitzonderlijk hoge detailgraad en kwaliteit en mogen rustig een lust voor het oog genoemd worden. Nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande website.
www.aumo.be


VPEB

Een Nederlandse onderneming met een bijzonder innovatief en uitgebreid programma aan electrotechnische oplossingen die gericht zijn op de modelbouw. Natuurgetrouwe verlichting, bewegingsmogelijkheden en rijmogelijkheden zijn met VPEB electronica tot op de kleinste details instelbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande website.
www.vpeb.nl


SCALETRADING

Een Nederlandse onderneming die zich met name inzet op het gebied van rijdend materieel (treinen). En een onderneming die zich al jaren sterk maakt voor o.a. meer modelspoortreinen naar Nederlands voorbeeld, in combinatie met de schalen 1:160 en 1:87. Het werk van deze onderneming is vervolgens weer te vinden in de modelspoorwinkel bij u in de buurt. Nieuwsgierig? Klik dan op de onderstaande website.
www.scaletrading.nl